Better hike

Skogsbad 13 och 27 november


Upplev skogens atmosfär med alla dina sinnen på Lindeborgs Eco Retreat

Varmt välkommen till en guidad naturnära höstupplevelse i skogen på Lindeborgs Eco Retreat. Under skogsbadet kommer vi att vandra en kortare sträcka och du kommer att få uppleva naturen med alla dina sinnen i ett lugnt och stillsamt tempo. Vid några olika tillfällen stannar vi och låter våra sinnen öppna sig och låter oss individuellt ledas av den omgivande naturen.


Många säger sig känna sig lugna, harmoniska med ett ökat välbefinnande efter ett skogsbad. Att gå ner i varv kan vara något vi inte får tillfälle till särskilt ofta men denna dag hoppas jag att du ska få prova på hur det känns att få uppleva återhämtning genom guidning i skogen.

Din guide
Jag som leder skogsbadet heter Jenny Kantelius och är certifierad natur- och skogsbadsguide på Scandinavian Nature and Therapy Institute, och använder mig av en väletablerad skogsbadsmetod för ökat välbefinnande.


Praktisk information
Datum: 13 och 27 November
Klockan: 10-13:00
Plats: Linderborgs Eco Retreat, Nykyrka 1, Vrena
Anmälan: info@betterhike.com
Ett mail med mer information skickas ut senast 2 dagar innan.
Kostnad: 300:- per tillfälle

För övriga frågor ring  Jenny Kantelius
076-770 38 00


Mer information om Lindeborgs Eco Retreat 


"Första gången jag var på Lindeborgs Eco Retreat var det sommar och jag blev stum av förundran nästan i chocktillstånd över alla insekter som rörde sig på stigen att jag knappt kunde röra mig framåt. Jag gick sakta, stillsamt och beslutsam över att inte trampa på ett bi, humla, syrsa, myra, eller skalbagge eller någon annan art. Det var länge sedan, eller vid närmare eftertanke, kanske har jag aldrig upplevt denna storskaliga mängd av insekter i mitt liv. Det fick mig att inse vad de åstadkommit på gården. Och vad vi saknar på andra platser."
Jenny Kantelius

Natur- och skogsbadsguide

Boka ett eget skogsbad
Jag välkomnar gruppbokningar på förfrågan och kan guida på många olika platser och kan komma till er.